This content has been archived. It may no longer be relevant

UX design

UX design

UX design

Het gedrag van bezoekers verwerkt in jouw website design

Een goed website design sluit aan op wat je bezoekers verwachten en nodig hebben van je website. In ons UX design verwerken we data, bezoekersgedrag en jouw doelstellingen om een gebruiksvriendelijke website te ontwikkelen. Wij weten dat elke website anders is en ook moet zijn. Alleen zo bereik je je (potentiële) klanten op de juiste manier.

Jouw website moet je merk uitstralen. Deze uitstraling combineren we met onze ervaring in UX design, de gedachtegang van bezoekers, de wensen van deze bezoekers en jouw eigen wensen. Dit zien wij bij Modern Minds als de ideale combinatie om met je website een relevante ervaring te bieden aan je websitebezoekers.

Zo komen wij tot een UX design

1.

Archetypen

We bepalen voor wie we het design ontwikkelen en wie we willen aanspreken. Onze UI/UX designer weet hoe je verschillende doelgroepen kunt aanspreken met verschillende website designs.

2.

Activiteiten

Wat is eigenlijk de reden dat een bezoeker jouw website bezoekt? En welke acties en doelen sluiten hierbij aan? Wij passen het design hierop aan om de bezoeker te voorzien in het uitvoeren van deze doelen.

3.

Interacties

We bekijken welke interactiemogelijkheden er zijn en of deze aansluiten bij wat de doelgroep verwacht. Deze verwerken we in jouw unieke design om passende functies en touchpoints te ontwikkelen die zorgen voor een fijne bezoekerservaring.

4.

Principes

UX design moet de gebruiker aanspreken op hun kernwaarden en belangen. Door op je site goed aansluiting te bieden op deze kernwaarden zorgen we ervoor dat de bezoeker een connectie vormt met jouw merk.

Het creëren van een unieke ervaring met UX design

Bij Modern Minds ontwikkelen we websites waarbij gebruiksvriendelijkheid volledig geïntegreerd is. Wij zorgen voor unieke en relevante ervaringen voor je bezoekers. Door een belevenis te creëren leiden we ze op een logische manier door de customer journey en bouwen een relatie op met je klanten.

Wij ontwikkelen dus niet zomaar een design, maar gaan voor effectieve belevenissen waarmee je volledig aan je bezoekers hun verwachtingen voldoet. Onze designers hebben ervaring met verschillende best practices en zetten hun kennis graag in om ook voor jou een gebruiksvriendelijke website of webshop te ontwikkelen. Zo biedt je ook aan jouw bezoekers een positieve user experience.

Vergrootglas

Wie gingen je voor?

Wij hebben al veel verschillende merken geholpen bij het design, de bouw en de doorontwikkeling van hun website. Jouw merk ook hier?

Wil jij ook een gebruiksvriendelijke website?