Support & beheer

Support & beheer

Support & beheer

Modern Minds staat voor je klaar

Je website is een dynamische omgeving die continu is beweging is. Het is essentieel om voortdurend te zorgen dat je website naar behoren functioneert.

Als klant van Modern Minds ben je verzekerd van persoonlijk contact en proactief beheer door ons support team. Binnen ons servicepakket verzorgen we het onderhoud van jouw WordPress of Magento website en ben je voorzien van de juiste plugins, thema’s en regelmatige backups. Onze developers zorgen dat je website altijd up-to-date en veilig is.

Technische ondersteuning

Persoonlijk en snel contact

Ga je de samenwerking met ons aan? Dan werk je met een betrokken en enthousiast e-commercebureau dat altijd voor je klaar staat. Onze projectmanager staat in nauw contact met jouw team en leidt het development in goede banen. Daarnaast hebben we een supportdesk waar je altijd terecht kan met vragen of issues waar je tegenaan loopt.

Binnen onze Service Level Agreements ben je verzekerd van een snelle respons, proactieve systeemupdates, uptime-monitoring en stelselmatige controle van de ‘gezondheid’ van je website. Kun je extra hulp gebruiken, zoals optimalisaties, error fixes of website management? Bekijk dan onze servicepakketten en neem contact op met onze webmaster!

Samenwerken met een e-commerce bureau

Nieuwsgierig geworden naar wat Modern Minds kan betekenen voor jouw website, webshop of onderneming? Vul ons contactformulier in voor een vrijblijvend gesprek!

Bekijk onze cases