Modern Minds Logo

Conversie
optimalisatie

Conversie
optimalisatie

Conversie
optimalisatie

Meer halen uit je bezoekers met conversie optimalisatie

Heb je veel bezoekers, maar weinig bestellingen, leads of aanvragen? Wij helpen je om meer uit je bezoekers te halen door conversie optimalisatie toe te passen. Met A/B testen onderzoeken we op welke manier we de drempel voor je bezoeker lager kunnen maken om de gewenste acties uit te voeren.

Bij Modern Minds gebruiken we de conversietrechter om voor de juiste actie te zorgen en loyaliteit van klanten te genereren. We gebruiken data en tools zoals Google Optimizer en Hotjar om te analyseren waar er verbeteringsmogelijkheden zijn en werken deze uit tot praktische optimalisaties voor je website.

Hoe wij conversie optimalisatie effectief inzetten

What to do

What not to do

Je website blijven doorontwikkelen met conversie optimalisatie

Met A/B testen kijken we hoe de verbeterde versie van een element werkt ten opzichte van het bestaande element. Zo verbeteren we stap voor stap je website en optimaliseren we het aantal conversies dat gemaakt wordt door je bezoekers.

Wij onderzoeken op een data-driven manier hoe we jouw website kunnen verbeteren. De web experts van Modern Minds growth hacken zo stap voor stap je conversieratio. Wij zien conversie optimalisatie niet als een eenmalige actie, maar een continu proces om je website door te ontwikkelen.

Wie gingen je voor?

Wij hebben al veel verschillende merken geholpen bij het design, de bouw en de doorontwikkeling van hun website. Jouw merk ook hier?

Wil jij meer omzet halen uit je bezoekers?

Bezoek ons

Contactgegevens

Fairoaksbaan 204
3045 AS Rotterdam

+31 (0)10 309 77 80
info@modernminds.nl

Get in touch!