Sta jij al bovenaan in de zoekresultaten?

Ruim 70% van alle klanten komen uit de niet-betaalde zoekresultaten in Google. Met SEO verbeter je de vindbaarheid en zichtbaarheid van jouw website voor relevante zoekopdrachten.

SEO is essentieel voor succes

Alleen adverteren in Google Ads is niet voldoende. Zoekmachine optimalisatie is nodig voor stabiliteit en groei.

Een potentiële klant zal jouw site als betrouwbaar ervaren als deze bovenaan in de zoekresultaten komt. Niet alleen met advertenties, maar juist met de gewone organische zoekresultaten. De zichtbaarheid van jouw bedrijf wordt met de juiste SEO en SEA mix het grootst.

Een site zonder gedegen SEO strategie is als die vallende boom in het bos: Als hij niet scoort, wie heeft hem dan opgemerkt? Onderschat het belang dus niet en zorg ervoor dat je bezig gaat met zoekmachine optimalisatie.

Laat geen geld liggen

SEO heeft relatief lage kosten vergeleken met de potentiële opbrengsten. Er is veel winst met SEO te behalen.

Ruim 70% van alle clicks in Google zijn op de gewone, organische zoekresultaten. Als je site wordt vertoond op zoekopdrachten die te maken hebben met jouw producten haal je daar omzet uit. Toch slagen veel bedrijven hier niet in. Hun verwachting van waar de klant op zoekt en de realiteit liggen ver uit elkaar.

Met een goede SEO aanpak zorg je er voor dat je het grootste deel van de zoekende klanten binnenhaald. Een SEO verbetertraject hoeft geen grote investering te zijn en kan dus in potentie veel opleveren.

SEO Audit

Gedegen keyword onderzoek

“Ik wil nummer 1 zijn op [zoekwoord]!”

We kijken samen met de klant naar de keyword posities die haalbaar zijn. Geen valse beloftes dat je op nummer 1 zult komen, maar concrete acties die je rankings verhogen. We speuren naar de pareltjes waar je nog niet op gevonden wordt en helpen bij het stijgen van je huidige zoekwoord posities.

Gedegen zoekwoord onderzoek bepaalt op welke focus woorden en synoniemen je jouw klanten kan bereiken. Bij het bepalen hiervan kijken we naar data over concurrentie en zoekvolume.

Keywordonderzoek

Technische SEO optimalisatie

Zorg ervoor dat de code van jouw site gestructureerd en slim is opgebouwd.

Als een site niet goed in te zien is voor Google, haal je er nog niet het maximale uit. Kleine aanpassingen op een grote schaal kunnen zorgen voor enorm effect.

Onze developers en SEO specialisten zorgen ervoor dat jouw webshop de juiste code bevat en dat de servers waarop deze gehost worden op snelheid zijn geoptimaliseerd. Zo garanderen we goede indexatie in Google en bouwen we slimme verbeteringen (rich snippets) in voor meer zichtbaarheid en een betere ranking.

Technische Optimalisatie

Content optimalisatie

Schrijven is blijven. Met de juiste content die aansluit bij je bezoekers scoor je het beste.

Het zoekwoord onderzoek doen we niet zonder reden. Dit is de grondslag op basis waarvan we een content plan gaan opstellen. Wat is een goede taxonomie ofwel content architectuur? Welke termen zijn interessant om te verwerken in blogposts? Welke zoekwoorden moeten staan op jouw productpagina’s?

Onze content marketeers hebben SEO kennis en kunnen daardoor content opleveren die het beste aansluit bij de SEO strategie. Wij schrijven teksten, produceren video’s en maken afbeelding of ebooks.

Content Optimalisatie

Autoriteit & Linkbuilding

Word een online autoriteit in je branche. Zorg ervoor dat Google jouw site als expert ziet.

Hoe waardig vindt een zoekmachine jouw site om hoog te scoren op een bepaalde term. Sites die al lang bestaan en tijd hebben gehad om autoriteit op te bouwen zullen de grootste kans hebben om top termen te winnen.

Een belangrijk onderdeel van die autoriteit is hoeveel en welke sites er naar jouw site linken. Dit is voor Google een signaal dat jouw site de plek is voor specifieke informatie. Onze SEO specialisten helpen je de juiste links te krijgen en daarmee een online autoriteit in jouw branche te worden.

Linkbuilding

SEO innovatie met Rankbrain

Google gebruikt machine learning om rankings te bepalen. Snap het algoritme voor hoge rankings.

Google zit niet stil en wijzigt continu de manier waarop ze zoekresultaten bepalen. Semantische data? Kunstmatige intelligentie? Voice search? Het is allemaal van invloed op je rankings. Onze experts zorgen ervoor dat ze deze technieken begrijpen.

Zorg ervoor dat je geen ouderwetse SEO technieken gebruikt. Hiermee haal je geen voordeel meer. Onze specialisten blijven op de hoogte en zijn altijd op zoek naar manieren om dit voor klanten om te zetten in resultaat.

Rankbrain

19% meer omzet uit organisch verkeer

Onze klant NovaShops haalt flink meer bezoekers en winst door zoekmachine optimalisatie.

De zoekmachine optimalisatie van onze webshop heeft geresulteerd in een stijging van onze Google rankings. Door een goede content strategie met diverse nuttige blog posts en een optimalisatie, zowel technisch als inhoudelijk, van onze webshop is ons organische verkeer met ruim 42% gestegen. Dit resulteerde in een omzetstijging van 19% waardoor de investering in SEO het dus meer dan waard is geweest.”

NovaShops

Ontvang een gratis SEO offerte

Benieuwd naar hoe we jouw site kunnen optimaliseren en wat het je kost? Vraag dan hieronder vrijblijvend een offerte aan. Je krijgt antwoord binnen 1 werkdag.  Gratis Offerte

  Sabine over haar SEO strategie

  Zoekmachine optimalisatie specialist in Rotterdam

  Mijn experts en ik bepalen samen waar we ons op gaan richten. De content marketeers schrijven de inhoud, de developers zorgen voor de technische SEO. De andere marketeers bouwen de autoriteit op samen met de klant. Een analist houdt bij wat de resultaten zijn. Zo kunnen we telkens bijsturen en optimaliseren.

  Wij onderscheiden ons van andere SEO specialisten door te focussen op nieuwe SEO technieken. Veel te veel experts zijn blijven hangen in keyword optimalisatie in de content terwijl dit steeds minder van belang is. Zorg er voor dat je content en de websitebeleving aansluit bij je doelgroep en je zal goed ranken.

  Sabine de Vos Modern Minds

  Praten met de zoekmachine optimalisatie specialist in Rotterdam?

  Kom langs voor een kopje koffie en deel jouw SEO vraagstuk. We bedienen klanten uit heel Nederland, en daarbuiten!