Modern Minds voor BestGekozen.nl

In 2016 is Best Gekozen opgericht door Dennis Vreeke en Roman Markovski, de eigenaren van Modern Minds. Hun passie voor verschillende producten wilden zij graag delen met een groter publiek om hun te helpen bij de keuze om een product aan te schaffen.

BestGekozen producten banner

De beste beoordelingen voor een breed publiek

Reviews van de beste producten

Op Best Gekozen worden de beste producten van dit moment beoordeeld door een team van gepassioneerde experts. Best Gekozen is door Modern Minds zelf opgericht vanuit de overtuiging dat het mogelijk is om vanaf nul hoog te verschijnen in Google. De reviews van de producten zijn up-to-date en bevatten relevantie informatie, zoals eigenschappen, voor- en nadelen en waar men op moet letten bij de aankoop van een product. Het doel van Best Gekozen is om de zoektocht naar het juiste product te vergemakkelijken.

Van 0 naar 16000 bezoekers per maand

“Voor ons was het een uitdaging om hoog te verschijnen in Google door het toepassen van eigen best practices. Het is getriggerd door een Growth Hacking artikel. Voor Best Gekozen heeft Modern Minds de technische optimalisatie gedaan, SEO en alle content geschreven. Inmiddels hebben we zo’n 12000 bezoekers per maand die de reviews lezen op de website.” – Roman Markovski over Best Gekozen.

Wat zeggen bezoekers over Best Gekozen?

“Ik lees altijd met veel plezier jullie blogs!”
“Wanneer ik iets koop check ik hier meestal even of jullie al een review hebben!”
“Artikelen zijn goed geschreven en overzichtelijk!”
“Bestgekozen heeft me nu al 2 keer geholpen om geen kat in de zak te kopen!”
“Zoals jullie zelf producten aanraden (en afraden) vind ik jullie ook een aanrader!”

Kennismaken? Neem dan contact op!

Kom langs voor een kopje koffie en deel jouw ambitie.

We bellen je graag terug

Laat hieronder je gegevens achter zodat we je terug kunnen bellen.