Een nieuwe webshop voor Dieza

Dieza is een dierenproductenwebshop uit Oss. De vraag van Dieza was of Modern Minds een volledige Magento shop wilde bouwen en daarbij de migratie vanuit Joomla wilde uitvoeren. Dit heeft Modern Minds gedaan in Magento 1 op verzoek van de klant.
Dieza website

Begeleiding van A tot Z

Modern Minds heeft voor Dieza de marketing en technische SEO uitgevoerd. Daarnaast heeft Modern Minds training gegeven over SEO, SEA en Social Media Marketing. Ook heeft Modern Minds de productimport verzorgd van maar liefst 10.000 producten, met verrijking van productdata en uitsplitsing per attribuut. Ten slotte heeft Modern Minds de mail serving en hosting in goede banen geleid en meerdere keren strategisch, tactisch en praktisch advies gegeven over het managen van een webshop.

Een gebruiksvriendelijke webshop

Het resultaat was een betere, gebruiksvriendelijke webshop die bovendien snel was en makkelijk te vinden. De navigatie op de website is eenvoudig en er is een koppeling gemaakt met een offline kassasysteem, genaamd POS. Modern Minds heeft voor een geavanceerde cross-channeling gezorgd met betrekking tot het bezorgen van pakketten in Nederland. Dit heeft Modern Minds ingericht met behulp van een nieuw ontwikkelde vooruitstrevende planning.

 

     Resultaat: snelle kwalitatieve webshop in Magento 1
  Projectduur: 3 maanden
 Oplevering: april 2018

dieza logo dieren
Danone
Bol.com
Frankwatching
heineken logo ster
Sinner
Lensonline

Ook op zoek naar innovatieve marketingideeën?

Kom langs voor een kopje koffie en deel jouw ambitie.