Slimme techniek voor Heineken

Modern Minds heeft voor Heineken een interne tool ontwikkeld. Modern Minds heeft een centraal bestelsysteem ontwikkeld voor office managers en receptionistes. Alle leveranciers worden automatisch verbonden zodat het bestellen van kantoorbenodigdheden makkelijk verloopt.
Heineken-website

Alles onder één dak

Waar voorheen medewerkers handmatig (en op papier) de benodigde office supplies moesten noteren, kan dat nu allemaal onder één online dak. Met slechts een paar klikken op de knop. De interne besteltool heeft Modern Minds ontwikkeld in samenwerking met APTIC en ISS. Voor Heineken heeft Modern Minds Magento 2 opgezet vanaf scratch. Magento 2 is een gebruiksvriendelijk platform met een open source ecosysteem.

Single sign-on

Modern Minds heeft deze dienst ontwikkeld voor het interne team van Heineken. De gebruikers van de tool hoeven slechts één keer in te loggen. Ze krijgen vervolgens toegang tot verschillende bronnen en applicaties. Hiermee wordt het bestelproces vergemakkelijkt. Het assortiment en de voorraden worden automatisch ingeladen. Daarnaast kunnen de benodigde producten nodig direct besteld worden. De levering verloopt via de aangesloten partijen.

 

     Resultaat: een interne bestelsite voor medewerkers
    Projectduur: 2 maanden
   Oplevering: januari 2019

heineken logo ster
Heineken-website
Danone
Bol.com
Frankwatching
heineken logo ster
Sinner
Lensonline

Ook op zoek naar innovatieve marketingideeën?

Kom langs voor een kopje koffie en deel jouw ambitie.