Een online belevenis voor Moeke Mooren

Wie de website van Moeke Mooren bezoekt, wordt direct meegenomen in het verhaal van dit familiebedrijf. Dat is precies wat de nieuwe website van Moeke Mooren wil uitstralen. Moeke Mooren is de grootste vrijetijdsaanbieder van Appeltern met een hotel, restaurant, boot, escaperoom, bowling en vele andere activiteiten.
Moeke Mooren website

Volledige contentontwikkeling

De vraag van de klant was om een nieuwe website te ontwikkelen alsmede de content te schrijven. De nieuwe website is gemaakt in WordPress. Alle content is beschikbaar in het Nederlands, Engels en Duits. De content is verzorgd door content marketeer Janice van Modern Minds.

Beleving begint al op de website

De activiteiten die Moeke Mooren zijn veelzijdig en zorgen voor een memorabele ervaring. De website is het online resultaat van deze veelzijdige activiteiten. Modern Minds heeft een vertaalslag gemaakt van offline beleving naar online beleving middels de website van Moeke Mooren. Tot slot is de website ingericht op SEO en conversie.

 

     Resultaat: Alle content met seo-optimalisatie. Oplevering website. 35% meer bezoekers in de eerste maand na de livegang van de website. Responsive web en mobile design.
    Projectduur: 3 maanden
   Oplevering: december 2018

Logo moeke mooren
Moeke Mooren website
Welkom bij Moeke Mooren
Danone
Bol.com
Frankwatching
heineken logo ster
Sinner
Lensonline

Ook op zoek naar innovatieve marketing ideeën?

Kom langs voor een kopje koffie en deel jouw ambitie.