Modern Minds voor Yogisan

Yogisan is een platform waar yoga, ayurveda en mindfulness samenkomen. Op Yogisan komen leraren en liefhebbers samen en wordt een uitgebreid overzicht weergegeven van yogascholen in Nederland. De vraag van Yogisan was of Modern Minds het platform wilde opzetten, inrichten en vermarkten.

Yogisan-website-yoga-ayurveda-en-mindfulness

Een yogaplatform voor Yogisan

Ontwikkeling, realisaties en optimalisaties

Modern Minds heeft voor Yogisan onder andere de website opgezet in WordPress en geoptimaliseerd, technische realisatie en marketing uitgevoerd. De activiteiten die zijn uitgevoerd, zijn SEO, SEA, het creëren van content voor de website, social media marketing, conversie-optimalisatie, het toepassen van een webshop functionaliteit, en het bouwen van een scraper. Tenslotte is er ook een strategisch advies ontwikkeld voor Yogisan.

Van marketing tot montage

Modern Minds is van alle markten thuis. Zo maakte Modern Minds ook foto’s voor de website van Yogisan en maakte Modern Minds de serie ‘De Yogadokter’. Dit is een informatieve serie aan korte filmpjes over verschillende onderwerpen. Daarnaast deed Modern Minds de videomarketing voor een yogi waarbij verschillende yogaposes werden gefilmd. Tot slot monteerde Modern Minds alle video content.

Yogisan Logo

Ook op zoek naar innovatieve marketingideeën?

Kom langs voor een kopje koffie en deel jouw ambitie.

We bellen je graag terug

Laat hieronder je gegevens achter zodat we je terug kunnen bellen.