Modern Minds Logo

Wij bouwen
niet zomaar websites

Wij bouwen
niet zomaar websites

Diensten

Strategie

Maak met onze specialisten een strategisch plan om jouw website te optimaliseren. Daarnaast zoeken we proactief naar kansen en verbeterpunten.

Design & UX

Onze UX-designer maakt een website-ontwerp dat niet alleen mooi is, maar ook geoptimaliseerd is voor gebruiksvriendelijkheid en conversie.

Development

Een website bouwen of doorontwikkelen? Ons team van developers heeft alle competenties in huis om innovatieve oplossingen op maat te bouwen.

Support & beheer

Binnen onze servicepakketten verzorgen we het onderhoud van je website en kun je altijd terecht bij onze technische supportdesk!

Klanten waar wij blij van worden

Modern Minds werkt samen met een groot aantal mooie merken. Van design en development tot hosting en support. Wij gaan voor een glimlach bij onze klant!

Daarom Modern Minds

Persoonlijk contact

Je werkt samen met een betrokken, enthousiast en proactief e-commerce bureau. Onze projectmanager staat altijd voor je klaar en leidt de samenwerking in goede banen. 

Transparant

Eerlijkheid en transparantie staan hoog bij ons in het vaandel. Daarom heb je 100% inzicht in de planning en voortgang van het development en delen we een realistische kosten- en tijdsindicatie.

Conversiegericht

Kies voor een agency die zich betrokken voelt bij jouw succes. We zorgen niet alleen dat je website goed werkt, maar zoeken ook naar kansen om de conversie te verhogen en functionaliteit te verbeteren.

Part of Zuiver Group

Crossmediaal impact maken met je brand? Modern Minds is onderdeel van Zuiver Group: we smelten media, online marketing en web development samen om succesvolle merken te creëren voor onze klanten.

Samenwerken met een e-commerce bureau

Nieuwsgierig geworden naar wat Modern Minds kan betekenen voor jouw website, webshop of onderneming? Vul ons contactformulier in voor een vrijblijvend gesprek!