This content has been archived. It may no longer be relevant

Website design

Website design

Website design

Dit is wat wij doen

UI/UX design

Onze designers bouwen aantrekkelijke en gebruiksvriendelijke websites die aansluiten bij de behoeftes van de doelgroep.

Redesign

Wij ontwikkelen redesigns die jouw merk beter weergeven, zodat je met jouw website je klanten beter kunt aanspreken dan voorheen.

1. Strategie

2. Hosting

3. Design

4. Bouwen

5. Doorontwikkelen

6. Support

Onze aanpak

Een website design is pas goed als deze functioneel is voor de gebruiker. We ontwerpen een creatief design dat aansluit bij jouw merk, terwijl het ook ingaat op de behoeftes van de bezoekers, jouw klanten. Onze designers vormen de brug tussen jouw wensen en het uitwerken van deze wensen door onze developers.

Een innovatief ontwerp voor je website die jouw klanten echt aanspreekt.

Een functioneel ontwerp voor je website

Onze website ontwerpen spreken aan én zijn functioneel in gebruik voor zowel jou als de gebruiker van jouw website. Wij ontwikkelen een functioneel ontwerp als blauwdruk van je design. Door de gewenste functionaliteiten te laten aansluiten op de wensen van je bezoekers krijg je een website design dat de verwachtingen van je bezoekers overtreft.

Een goed functioneel ontwerp zorgt ervoor dat je bezoekers blij zijn om je website te bezoeken. Bij Modern Minds kijken we daarom naar hoe we jouw klanten echt blij kunnen maken. En daar maken we jou weer blij mee.

Waarom Modern Minds?

Creatief, innovatief en gebruiks-
vriendelijk

Wanneer wij een website designen hebben wij een creatieve blik en ontwikkelen innovatieve designs die gebruiksvriendelijk zijn voor de gebruiker.

Vertaling van klant naar design

Met kennis van ontwikkelingen en oog voor details vertalen wij het idee van de klant naar een ontwerp dat de klant voor ogen had maar nog niet echt zag.

Effectief en doelgericht ontwerp

Een ontwerp wordt gecreëerd om een doel te bereiken. We leiden klanten door de funnels. Niet zomaar een ontwerp dat onze klant wil, maar die ook hún klanten willen.

Een innovatief ontwerp voor je website die jouw klanten echt aanspreekt.

Bekijk onze cases

Vorige
Volgende

Kennismaken? Neem dan contact op!