Leadinfo

Leadinfo is een tool die inzichtelijk maakt welke bedrijven je website bezoeken. Ideaal om te beoordelen of jouw site de juiste doelgroep aantrekt! Dit allemaal ook nog eens GDPR-proof.

De software van Leadinfo koppelt informatie van een bezoeker aan hun database en genereert een overzicht van elke B2B-bezoeker in een overzichtelijk en gebruiksvriendelijk dashboard. Je kunt ook de gedetailleerde browsegeschiedenis van elke lead bekijken met behulp van deze data. Deze informatie kan worden gebruikt om direct contact op te nemen of te koppelen aan je eigen systemen.

Leadinfo Integratie

Wij integreren Leadinfo op je website en koppelen met de software die je organisatie al gebruikt. Leadinfo is te koppelen met diverse CRM/ERP systemen, zodat leads soepel kunnen worden meegenomen in de huidige workflow. Het bedrijfsprofiel wordt automatisch aangevuld met Leadinfo’s uitgebreide bedrijfsinformatie om nog beter inzicht te krijgen. Door de integratie met verschillende chatapplicaties kun je eenvoudig een warme lead doorsturen naar een collega of de effectiviteit van je advertentiecampagnes meten met de Google Ads integratie.

Leadinfo tools

  • Krijg inzicht in welke bedrijven aangetrokken zijn tot jouw website
  • Automatiseer acties wanneer er leads binnenkomen voor efficiency
  • Ontdek welke pagina leads op je website bekijken
  • Integreer Leadinfo met je advertentie campagnes

Samen voor het beste resultaat

Modern Minds werkt samen met het team van Leadinfo om het beste uit jouw site & campagne te halen. Ook gebruik maken van Leadinfo tools? Neem dan contact op!Neem contact op