Magento 1 naar Magento 2 Migratie

In het laatste kwartaal van 2015 was daar de langverwachte opvolger van Magento 1. Met Magento 2 heeft het e-commerce platform software beschikbaar gemaakt waar elke retailer van smult. Hieronder lees je waarom je moet overstappen van Magento 1 naar Magento 2.
Magento 2 Webshop Bouwen

Het is tijd om over te stappen naar Magento 2.

Wacht niet langer en maak de investering in de verbeterde versie van het Magento platform.

Een verbeterde versie 2

Magento 2 is gebruiksvriendelijker en sneller dan zijn voorganger. Overstappen is echter niet zo gemakkelijk.

Al jaren gonsde het: er wordt gewerkt aan een nieuwe versie van het populaire e-commerce systeem Magento. Eentje waarin de gebruiksvriendelijkheid en performance verbeterd wordt en die toekomstproof is.

Voor veel Magento gebruikers werd direct duidelijk dat de update naar Magento 2 niet gemakkelijk wordt. Nu staan ze voor een lastige keuze: overstappen naar Magento 2 of toch nog blijven hangen bij Magento 1?

Vier redenen voor overstappen

Magento 2 biedt vele voordelen. Maar wat zijn eigenlijk de belangrijkste redenen om voor Magento te kiezen?
 • Magento 2 is sneller. De nieuwe versie is in de basis maar liefst 25% sneller dan zijn voorganger.
 • Ondersteuning Magento 1 stopt. Binnenkort vervalt de ondersteuning voor Magento 1 waardoor er geen veiligheidsupdates meer zullen uitkomen.
 • Magento 2 is gebruiksvriendelijker. Het aanmaken of aanpassen van producten is stukken eenvoudiger door een betere lay-out.
 • Magento 2 is mobielvriendelijker. Magento 2 heeft een ‘mobile first’ ontwerp. Er is beter gekeken naar de ervaring op een smartphone.
Magento Backend

Wij zijn de Magento specialist

Onze Magento 2 developers zijn specialisten voor het migreren van je Magento 1 shop naar Magento 2.

Wij helpen bij het migreren van jouw Magento 2 shop. Wij migreren je modules, maatwerk, templates en klant en order data in no-time. Onze developers zijn gecertificeerd en ons bureau is partner van Magento.

Magento 2 Experts

Magento 2 Developers

Één van onze Magento migraties

Voor FormaFast.nl verzorgde we de complete migratie van de webshop en klantdata van Magento 1 naar Magento 2.

Voorheen draaide de webshop van FormaFast.nl op Magento 1. Met de overstap naar Magento 2 is de website een stuk sneller geworden. Onze developers hebben daarnaast de website een nieuwe uitstraling gegeven.

Met name bij de mobiele bezoekers zien we een sterke afname van de bouncerate en is de laadtijd flink afgenomen. Als gevolg hiervan zien we een conversie verhoging.

Magento 2 Migratie

Onze andere Magento 2 diensten

Magento 2 Webshop

Magento 2 Shop Bouwen

Wij zijn professionele developers van Magento 2 webshops. Onze developers ontwerpen en bouwen converterende webshops.

Magento 2 Hosting

Magento 2 Hosting

Met onze geoptimaliseerde Magento 2 hosting via onze partner Byte zorgen we ervoor dat jouw webshop zo snel mogelijk is.

Magento 2 Modules

Magento 2 Plugins Ontwikkelen

Wij ontwikkelen plugins en modules voor Magento 1 en Magento 2. Bekijk er een aantal op de site van Modern Modules.

Danone
Bol.com
Frankwatching
RET
Sinner
Lensonline

Ontvang een gratis Magento 2 offerte

Benieuwd naar hoe we jouw site kunnen migreren naar Magento 2 en wat het je kost? Vraag dan hieronder vrijblijvend een offerte aan. Je krijgt antwoord binnen 1 werkdag.  Gratis Offerte

  Dennis over Magento 2

  Senior Developer bij Modern Minds

  Magento 2 is het perfecte e-commerce pakket voor bedrijven die online willen groeien. Door de grote hoeveelheid gratis modules is ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten niet duur. Je hebt geen last van vendor lock-in omdat je gemakkelijk kan switchen naar een andere partij die Magento 2 ook beheerst.

  Ik zou Magento 2 aanraden voor bedrijven met een grote product catalogus of voor bedrijven die een systeem nodig hebben waarin professionele backend processen mogelijk zijn zoals logistiek, financieel of order afhandeling. Voor kleinere bedrijven is WooCommerce anders een betere oplossing.

  dv

  Stap nu ook over naar Magento 2

  Kom langs voor een kopje koffie en wij vertellen je hoe je het beste kunt migreren.