This content has been archived. It may no longer be relevant

Scrum

Scrum is Agile raamwerk, waarbij effectief en flexibel wordt gewerkt aan het opleveren van een project of functionaliteit. Daarmee wordt de wendbaarheid van het team en het project vergroot, met als doel een eindresultaat dat volledig aansluit op jouw wensen.

Bij de scrum werkwijze worden minder plannen geschreven, maar wordt gefocust op incrementele waarde waardoor een beter eindproduct wordt neergezet. Hoe dat kan? In korte cycli – ‘sprints’ – van 2 weken werkt ons team aan de bepaalde doelen die we met jou hebben bepaald. Aan het eind van elke sprint evalueren we de aanpak en nemen we de feedback mee om het proces de volgende keer nog beter te laten verlopen. Geen nare verrassingen achteraf, maar een project dat tot in de puntjes is geoptimaliseerd!

Bij Modern Minds staat transparantie hoog in het vaandel. We betrekken jou als ondernemer dan ook bij de planning en evaluatie van sprints, zodat je goed op de hoogte bent van wat we doen en de gelegenheid hebt om bij te sturen waar nodig.

Roadmap bepalen

n welke stappen gaan we concreet te werk? Bij aanvang van het project bespreken we samen naar welke doelen we toe werken. We brainstormen over kansen en mogelijkheden en maken een roadmap voor het project. Deze tijdlijn maakt de oplevering jouw nieuwe website, functionaliteit of design inzichtelijk. In de tweeweekse sprints werken we toe naar dit einddoel.

De subprojecten- ook wel Epics genoemd- in de tijdlijn worden door de Product Owner ‘opgeknipt’ in tickets. Dit zijn concrete opdrachten waar onze developers, webmaster of UX-designer mee aan de slag gaan. Wil je graag zien hoe het gaat met de voortgang van het project? In onze projectmanagement tool kun je meekijken met de status van elk ticket en direct in contact komen met al onze werknemers.

Samenwerken met Modern Minds

Spreekt onze werkwijze je aan en wil je graag eens samen om de tafel gaan zitten?
Bij de start van een samenwerking neemt onze projectmanager Mark je graag mee in het werkproces. Zo weer je precies wie je waarvoor kan benaderen en zijn alle verwachtingen uitgesproken.