This content has been archived. It may no longer be relevant

Website
doorontwikkelen

Website
doorontwikkelen

Website
doorontwikkelen

Stilstaan is achteruit gaan

In de huidige markt kan je niet uitblinken zonder continu te kijken naar hoe je kunt doorontwikkelen. In web development werkt dat precies hetzelfde. Doe jij het niet, dan doen je concurrenten het wel. Modern Minds helpt je om voorop te lopen door kritisch en onvermoeibaar jouw website te verbeteren.

Je moet meegaan met deze digitale tijd. Ons team van web developers helpt je daarbij. Wij analyseren de resultaten en werking van je website en koppelen hier acties aan die voor een duidelijke verbetering zorgen. Zo blijven we je website doorontwikkelen en ga je dus altijd mee met de huidige trends.

Dit is wat wij doen

Verfijnen website

Je website doorontwikkelen doen we door te kijken naar wat er al staat en hier verbeteringen op aan te brengen. Zo kunnen we uit de voeten door bestaande aspecten te verbeteren.

Nieuwe functionaliteiten

Onze e-commerce experts kijken ook naar compleet nieuwe toevoegingen voor je site. Dankzij onze brede kennis hebben we een goed idee hoe we jouw website naar een hoger niveau tillen.

Wij helpen je je website doorontwikkelen

Om je website door te ontwikkelen kijken we naar hoe we je huidige website kunnen verfijnen, maar ook naar hoe we nieuwe functionaliteiten kunnen toevoegen om de site nog verder te optimaliseren. Wij voeren A/B Testing, conversie optimalisatie en redesigns uit. Daarnaast helpt onze uitgebreide e-commerce ervaring met het vinden van passende nieuwe integraties voor jouw website. Ook werken we direct samen met Wind Mee voor content optimalisaties om de vindbaarheid te verbeteren.

Een website is in onze ogen nooit klaar. Er zijn continu veranderingen. Zowel in jouw bedrijf, maar ook in je klanten en systemen. Wij helpen je om aan de juiste knoppen te draaien, zodat je altijd de nieuwste technieken in jouw website hebt geïntegreerd.

Onderscheid je merk met een unieke website op maat.

3. Design

4. Bouwen

5. Doorontwikkelen

6. Support

1. Strategie

2. Hosting

Onze aanpak

Door het uitvoeren van analyses kunnen we de verbeterpunten van jouw website goed in kaart brengen. Wij kijken kritisch naar je website en bespreken samen met jou de juiste aanpak aan de hand van jouw wensen. Dan gaan wij aan de slag met het doorontwikkelen van de site.

Bekijk onze cases

Vorige
Volgende

Kennismaken? Neem dan contact op!