Houttuyn

Resultaat

Oplevering nieuwe conversiegerichte website die aansluit
bij de huisstijl van Houttuyn

Oplevering

November 2020

Projectduur

3 maanden

Een conversiegerichte website voor Houttuyn

Houttuyn Wellness River Resort is een uniek resort in Suriname, aan de rivier en geïnspireerd door de natuur. Het is een paradijs voor liefhebbers van natuur, comfort, ontspanning en vrijheid. De uitdaging: maak een conversiegerichte website met een optimale user experience die de doelgroep aanspreekt.

Een nieuw websitedesign

Alles komt samen in de website die we voor Houttuyn hebben ontwikkeld. Een nieuwe site met een eigen identiteit die aansluit bij de huisstijl van Houttuyn. Het biedt ruimte voor alle faciliteiten en arrangementen en biedt een duidelijke route van informatie verzamelen tot aan het reserveren.

Vergelijk de nieuwe met de oude website van Houttuyn en je ziet een wereld van verschil. Niet alleen qua design maar ook qua functionaliteiten. De website is zo ontworpen om de conversie te verhogen en de beleving van de klant te verbeteren. Meer waardevolle content, zoals vernieuwde overtuigende teksten en meer visuals om de beleving goed over te brengen. Maar ook de call-to-action buttons die bezoekers moeten stimuleren om het contactformulier of reserveringsformulier in te vullen. De nieuwe website is gemaakt in WordPress met de WP Bakery Page Builder plug-in. Dankzij het flexibele CMS systeem kunnen ze in de toekomst vanzelfsprekend zelf content wijzigen.

Bekijk onze cases

Vorige
Volgende

Bezoek ons

Contactgegevens

Fairoaksbaan 204
3045 AS Rotterdam

+31 (0)10 309 77 80
info@modernminds.nl

Get in touch!