ISS Facility Services

Facts & Figures

Resultaat

Integraal bestelsysteem, kosten- en tijdbesparing

Start

Januari 2019

Projectduur

2 maanden

Een integraal bestelsysteem voor ISS Facility Services

In 1901 is ISS opgericht in Kopenhagen en heeft de ambitie om de beste service-organisatie te worden van Nederland. ISS is uitgegroeid tot een van ‘s werelds toonaangevendste facility service-organisaties. ISS faciliteert onder andere office supplies en voeding. Ze leveren verscheidene goederen en diensten.

Verbetering op topniveau

Opdrachtgever ISS deelde mee dat het bestelproces van office supplies en voedsel niet optimaal werkte en wilde graag een verbeterd bestelproces. Waar ISS voorheen veel werk had en kosten maakte aan de dienstverlening, gebeurt dat nu allemaal in één systeem. Dit systeem hebben zij uitgerold als opdrachtgever zijnde richting tientallen klanten.

Efficiëntie en gemak

Het resultaat van het werk dat Modern Minds heeft geleverd is een integraal bestelsysteem waardoor het bestelproces is verbeterd voor medewerkers van ISS. Het nieuwe efficiënte bestelsysteem is zowel tijd- als kostenbesparend. Modern Minds heeft voor ISS een integraal bestelsysteem ontwikkeld om voor een soepel proces te zorgen.

Samenwerken met een e-commerce bureau

Nieuwsgierig geworden naar wat Modern Minds kan betekenen voor jouw website, webshop of onderneming? Vul ons contactformulier in voor een vrijblijvend gesprek!

Gerelateerde blogs