Nedis

Facts & Figures

Resultaat

Een gebruiksvriendelijk redesign en Google Analytics 4 integratie.

Start

Oktober 2021

Projectduur

Ongoing

Een fris, nieuw webdesign voor Nedis

Nedis is als groothandelaar in elektronica al ruim 40 jaar werkzaam in de branche. Er was een behoefte om het webdesign mee te laten gaan met de tijd en gebruiksvriendelijker te maken. Modern Minds heeft een redesign gemaakt aan de hand van verschillende UX principes. Daarnaast zijn wij bezig om Nedis te voorzien een Google Analytics 4 integratie.

Redesign voor gebruiksvriendelijkheid

Nedis heeft Modern Minds gevraagd een nieuw design te maken van de website. Er was behoefte aan een frisse, moderne look die tevens beter converteert. Onze UX designer heeft een redesign gemaakt dat gebruiksvriendelijk en CRO proof is. Daarbij is gebruik gemaakt van user data om de bezoekers de gewenste actie uit te laten voeren: bestellen!

Google Analytics 4

Om te zorgen dat Nedis up-to-date is met de laatste release van Google Analytics, werkt Modern Minds momenteel aan de integratie van GA4. Deze versie werkt volgens het event-driven datamodel en geeft een completer inzicht in het gedrag van bezoekers. Hierdoor kan beter ingespeeld worden op verschillende doelgroepen om de conversie te verhogen.

Samenwerken met een e-commerce bureau

Nieuwsgierig geworden naar wat Modern Minds kan betekenen voor jouw website, webshop of onderneming? Vul ons contactformulier in voor een vrijblijvend gesprek!

Gerelateerde blogs