Holland Warmte

Facts & Figures

Resultaat

Een nieuwe website met een fris design. Ontwikkeling van functionaliteiten ter optimalisatie voor de klant en eindgebruiker.

Start

September 2021

Projectduur

Ongoing

Website bouwen voor Holland Warmte

Holland Warmte is een familiebedrijf met 55 jaar ervaring in verwarming. Om beter vindbaar te zijn en nieuwe klanten te werven was er behoefte aan een sterke online vertegenwoordiging. Modern Minds heeft een nieuwe WordPress site ontwikkeld en ontworpen. De website is gebruiksvriendelijk dankzij het UX design dat is meegegaan met de tijd. Bovendien werken we continu aan optimalisatie en doorontwikkeling van nieuwe functionaliteiten om de conversie te verhogen.

Hernieuwde website met moderne uitstraling

Holland Warmte is een verwarmingsbedrijf met circa 40 medewerkers en een hoofdkantoor in Numansdorp. Al sinds de oprichting is het bedrijf bezig met groene, duurzame verwarming. Met alle nodige erkenningen en certificeringen op zak levert het bedrijf ‘warmte zonder zorgen’. Momenteel is Holland Warmte actief in een groot deel van Nederland en wordt ook op internet goed gevonden.

Om nog meer mensen te kunnen voorzien van verwarming, airconditioning en zonnepanelen wilde Holland Warmte zorgen voor een betere online aanwezigheid. Modern Minds heeft een nieuwe website ontwikkeld met een betrouwbare uitstraling. Ook ontwikkelen we continu door om te zorgen voor een optimale klantervaring.

Professioneel design voor de website

Naast het bouwen van een nieuwe website was ook het webdesign toe aan vernieuwing. Modern Minds heeft gewerkt aan een ontwerp dat meegaat met de tijd en een professionele uitstraling heeft. De betrouwbare reputatie van Holland Warmte komt op deze manier ook online duidelijk naar voren. Met de implementatie van UX technieken hebben wij kunnen zorgen voor optimale gebruiksvriendelijkheid voor de eindgebruiker.

Ontwikkeling van nieuwe functionaliteiten

Om de online serviceverlening verder te optimaliseren werkt Holland Warmte samen met Modern Minds voor het doorontwikkelen van de website. Zo worden er continu kansen en verbeterpunten gezocht ten behoeve van de conversie. Onze developers werken momenteel aan meerdere nieuwe functionaliteiten en de gebruiksvriendelijkheid van de WordPress backend.

Samenwerken met een e-commerce bureau

Nieuwsgierig geworden naar wat Modern Minds kan betekenen voor jouw website, webshop of onderneming? Vul ons contactformulier in voor een vrijblijvend gesprek!

Gerelateerde blogs