Modern Minds Logo

Natuurwens

Resultaat

Veilige hosting en een website die continu up-to-date is.

Overname

December 2021

Projectduur

Ongoing

Een snelle en veilige website voor Natuurwens

Natuurwens is een organisatie met een betekenisvolle missie. Ze biedt de mogelijkheid tot een bijzondere laatste rustplaats door een urn in de natuur te laten begraven. Om te zorgen voor een veilige website is de hulp van Modern Minds ingeschakeld. We voorzien Natuurwens van veilige hosting, doen regelmatig updates en fixen bugs waar nodig. Dit resulteert in een snelle en goed werkende website.

Groene hosting via Kinsta

Voor het hosten van de website is gekozen voor onze partner Kinsta. Deze hosting partij maakt gebruik van de snelste CPU’s en heeft een ingebouwd Application Performance Monitoring. Hierdoor is Natuurwens verzekerd van een razendsnelle WordPress site en kunnen prestatieproblemen makkelijk worden achterhaald. Bovendien is de hosting van Kinsta duurzaam: de Natuurwens website draait op 100% hernieuwbare energie. 

Support & updates

Belangrijk is dat de website van Natuurwens ten alle tijden goed werkt. Modern Minds houd dit continu in de gaten door middel van uptime monitoring. Ook staan onze developers paraat voor support, zoals bug fixes, en het uitvoeren van updates. Zo is de website van Natuurwens altijd werkzaam, veilig en up-to-date.

Kennismaken? Neem dan contact op!