Online Marketing voor LensOnline

Al geruim 8 jaar lang is Modern Minds strategisch partner van LensOnline. Onze e-commerce experts helpen LensOnline bij alle aspecten die komen kijken bij een webshop. Van strategisch advies tot uitvoeren van online marketing acties. Samen hebben we LensOnline zien uitgroeien tot de grootste speler in de Benelux.
lensonline-shop

Werken als externe marketing afdeling

Als grootste online aanbieder van contactlenzen, is LensOnline toegewijd om u op een eenvoudige en probleemloze manier contactlenzen te bieden. Bij LensOnline ontvangt u exact dezelfde contactlenzen die uw opticien heeft voorgeschreven, maar dan voor een voordeligere prijs. En met een ruime voorraad aan contactlenzen van merken zoals Acuvue, Biofinity en Proclear heeft u uw contactlenzen vaak nog sneller in huis dan wanneer je het bij een opticien besteld.

LensOnline is de grootste en meest bekeken contactlenzensite van Benelux en werkt samen met meer dan 90 contactlenzenspecialisten verspreid over België en Nederland. Zo worden de voordelen van internetprijzen gecombineerd met perfecte service, oogcontroles en afhaal- en verzendmogelijkheden.

Samen groeien in Europa

LensOnline is inmiddels de grootste contactlensverkoper in de Benelux. Ondertussen is er een Europese expansie gaande waarbij landen als Italië, Frankrijk, Duitsland en de UK ook worden betrokken. Modern Minds helpt bij de expansie en zorgt er voor dat er voldoende marketing capaciteit is.

Externe marketing afdeling

Voor LensOnline zijn wij een soort van externe marketing afdeling. We zetten Google Ads campagnes op en geven SEO en conversie optimalisatie advies. Daarnaast helpen onze content medewerkers bij het schrijven en vertalen van teksten.

Met Google Datastudio visualiseren we de grote hoop aan data en helpen we LensOnline de juiste conclusies trekken.

Wat de directeur over ons zegt

Bij Modern Minds zijn ze professioneel en weten ze waar ze mee bezig zijn. Ze hebben duidelijke marktervaring en zijn altijd up to date. Ik ervaar onze relatie met Modern Minds als eerlijk en fair. Ze zijn met name goed in proactiviteit en het meedenken met marketing en strategie. We hebben een flinke groei en internationale expansie doorgemaakt de afgelopen jaren en daar is Modern Minds gedeeltelijk verantwoordelijk voor.”

Koen Koen Anné – LensGroup

 

 

 

      Resultaat: Mee helpen groeien naar enorm succesvol en waardevol bedrijf. Van 1 naar 15 websites.
     Projectduur: 9 jaar, continu proces
    Oplevering: continue oplevering van resultaten

Lensonline
LensOnline webshop
LensOnline Online Marketing
Danone
Bol.com
Frankwatching
heineken logo ster
Sinner
Lensonline

Ook op zoek naar hulp bij je online marketing?

Kom langs voor een kopje koffie en deel jouw ambitie.