Modern Minds voor LensOnline®

Al ruim 8 jaar lang is Modern Minds strategisch partner van LensOnline®. Onze e-commerce experts helpen LensOnline® bij alle aspecten die komen kijken bij een webshop. Van strategisch advies tot uitvoeren van online marketing acties. Samen hebben we LensOnline® zien uitgroeien tot de grootste speler in de Benelux.

lensonline shop portfolio Modern Minds

Online Marketing voor LensOnline®

Werken als externe marketing afdeling

Als grootste online aanbieder van contactlenzen, is LensOnline® toegewijd om u op een eenvoudige en probleemloze manier contactlenzen te bieden. Bij LensOnline® ontvangt u exact dezelfde contactlenzen die uw opticien heeft voorgeschreven, maar dan voor een voordeligere prijs. En met een ruime voorraad aan contactlenzen van merken zoals Acuvue, Biofinity en Proclear heeft u uw contactlenzen vaak nog sneller in huis dan wanneer je het bij een opticien besteld.

LensOnline® is de grootste en meest bekeken contactlenzensite van Benelux en werkt samen met meer dan 90 contactlenzenspecialisten verspreid over België en Nederland. Zo worden de voordelen van internetprijzen gecombineerd met perfecte service, oogcontroles en afhaal- en verzendmogelijkheden.

Samen groeien in Europa

LensOnline® is inmiddels de grootste contactlensverkoper in de Benelux. Ondertussen is er een Europese expansie gaande waarbij landen als Italië, Frankrijk, Duitsland en de UK ook worden betrokken. Modern Minds helpt bij de expansie en zorgt er voor dat er voldoende marketing capaciteit is.

Externe marketing afdeling

Voor LensOnline® zijn wij een soort van externe marketing afdeling. We zetten Google Ads campagnes op en geven SEO en conversie optimalisatie advies. Daarnaast helpen onze content medewerkers bij het schrijven en vertalen van teksten.

Met Google Datastudio visualiseren we de grote hoop aan data en helpen we LensOnline® de juiste conclusies trekken.

Wat de directeur over ons zegt

"Bij Modern Minds zijn ze professioneel en weten ze waar ze mee bezig zijn. Ze hebben duidelijke marktervaring en zijn altijd up to date. Ik ervaar onze relatie met Modern Minds als eerlijk en fair. Ze zijn met name goed in proactiviteit en het meedenken met marketing en strategie. We hebben een flinke groei en internationale expansie doorgemaakt de afgelopen jaren en daar is Modern Minds gedeeltelijk verantwoordelijk voor."
Koen Anné LensGroup
Koen Anné - LensGroup

Kennismaken? Neem dan contact op!

Kom langs voor een kopje koffie en deel jouw ambitie.

We bellen je graag terug

Laat hieronder je gegevens achter zodat we je terug kunnen bellen.