Nooit meer een lege accu

Toen Roman Markovski, eigenaar en CEO van Modern Minds, in 2015 op wintersport was, viel zijn telefoon continu uit. Vanwege een koude accu. Ook gaf zijn powerbank het op. Aan een lege powerbank heeft niemand iets. ‘Daar moet een oplossing voor komen,’ dacht Roman toen. Bij toeval kwam Roman solar powerbanks tegen voor een goede prijs en besloot om dat product te gaan aanbieden in Nederland. En zo is Sunchargers.eu ontstaan.

Binnen een week uitverkocht

In de tijd van oprichting waren er alleen maar dure concurrenten op de markt waardoor het niet toegankelijk was voor het bredere publiek om een solarlader aan te schaffen. Binnen een week was de eerste bestelling zonne-energie opladers van Sunchargers.eu uitverkocht. Het scherpgeprijsde product deed het goed. En binnen een maand was de tweede bestelling uitverkocht. Op Bol.com is Sunchargers.eu een van de tien goedgekeurde merken die solar powerbanks verkoopt. Dat zorgt voor een enorme boost in de verkoopcijfers.

Wijdverbreide verkoop

De sunchargers worden door heel Nederland verkocht. Van Friesland tot Limburg en van een op festivals tot in een fietsenwinkel. Daarnaast zijn er solar powerbanks voor iedere gelegenheid. Zo verschilt de capaciteit van de Festival 4.000 mAh Solar Powerbank van de Hollywood 8.000 mAh Solar Powerbank.

Technische optimalisaties zorgen voor goede vindbaarheid

Vanwege de technische optimalisaties die we hebben toegepast voor Sunchargers.eu is de website goed vindbaar. De marketingactiviteiten die we daaromheen hebben uitgevoerd, zoals SEO optimalisaties, zorgen alsmede voor een makkelijk te vinden website. Sunchargers.eu is een startup ontstaan vanuit een goed idee. Sunchargers.eu is net als Modern Modules een in-house concept.

Ook op zoek naar innovatieve marketingideeën?

Kom langs voor een kopje koffie en deel jouw ambitie.

We bellen je graag terug

Laat hieronder je gegevens achter zodat we je terug kunnen bellen.